na vrh

Usluge » Cenovnik

Cene knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga

CenovnikCene knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga

Računovodstvene i knjigovodstvene usluge Agencije DATAPROFIT Računovodstvo možete koristiti kao kompletne ili pojedinačne, u zavisnosti od potreba. U mogućnosti smo da ponudimo širok spektar usluga knjigovodstva i računovodstva po veoma konkurentnim cenama uz profesionalan i domaćinski odnos prema klijentima.

Usluge Agencije DATAPROFIT Računovodstvo koristi veliki broj, kako velikih, tako i malih i srednjih preduzeća. Racionalizacijom poslovanja, kao i stalnoim usavršavanjem kadrova i IT sistema, uspeli smo da obezbedimo podršku svim klijentima po meri njihovog poslovanja.

Određivanje cene knjigovodstvenih usluga

Cene knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga određujemo i dogovaramo sa klijentima na početku saradnje, potpuno transparentno i korektno. Agencija DATAPROFIT Računovodstvo svoje računovodstvene i knjigovodstvene usluge obračunava na mesečnom nivou i to kao iznos koji se ne menja, osim u slučajevima većih promena u obimu posla klijenata, kada se opet u dogovoru cene knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga koriguju u skladu sa dogovorom.

Transparentnim i jasnim obračunom cena knjigovodstvenih usluga, klijenti uvek mogu da računaju unapred i raspoređuju svoje obaveze na vreme i time izbegnu neprijatna iznenađenja.
Za cenu knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, možete nam se oobratiti telsfonom, ili e-mailom, a podatke možete pronaći na kontakt stranici.

Potrudićemo se da vam, što je pre moguće, odgovorimo.